LG X Cam komt niet naar Nederland

De LG X Cam is tegelijk met de LG X Screen in februari 2016 gepresenteerd maar het ziet ernaar uit dat het toestel niet naar Nederland komt. Dat is jammer aangezien de X serie een groep gebruikers aanspreekt die niet het allerbeste verlangen van een smartphone maar wel graag een betaalbaar toestel willen. Voor degenen die op het toestel zaten te wachten zit er niets anders op dan een ander toestel te kiezen.

Meer over de LG X Cam

De belangrijkste onderdelen zoals het display en de camera zijn uitstekend. De smartphone heeft 5,2 inch Full HD display met een pixeldichtheid van 424 ppi en 3D Bending glass technologie. Hierdoor is het display over de lengte van het toestel licht gebogen. Op het dunste punt is de smartphone slechts 5,2 mm dik. De afmetingen zijn 147.5 x 73.6 x 6.9 mm bij een gewicht van 118 gram. Het toestel is gemaakt in de kleuren goud, zilver, wit en roségoud.

Hardware

De LG X Cam is niet de snelste smartphone die LG ontwikkeld heeft maar dat valt te verwachten gezien de prijs van het toestel. De smartphone wordt aangedreven door een octa-core 1,14 GHz processor en 2GB RAM. Voor de opslag van foto’s en video’s is er 16GB opslagruimte beschikbaar. Er is hiernaast een microSD slot aanwezig. De LG X Cam draait op het meest recente Android 6.0 besturingssysteem en heeft een batterij met 2520 mAh capaciteit.

Camera

De smartphone met “Cam” in de naam maakt het verschil op het gebied van de camera. Het gegeven dat deze camera kenmerk is de dual-camera. Aan de achterzijde van het toestel beschikt het over een 13 megapixel en 5 megapixel dual-camera. Deze dual-camera opstelling moet voor betere foto’s zorgen en dan met name in situaties met weinig licht. Video’s worden met deze camera opgenomen in 1080p. Er is voor deze camera een LED flitser en autofocus feature aanwezig. Andere features van de camera zijn geo-tagging, touch focus, gezichtsherkenning en panoramamodus. Aan de voorkant van de X Cam is ook nog een 8 megapixel camera te vinden.

Bronnen:
http://www.talkaboutapps.nl/lg-x-cam-wordt-niet-in-nederland-uitgebracht
https://www.prepaidtelefoon.com/fabrikant/lg/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *