Introductie van de HTC One A9

De HTC One A9 is door HTC gepresenteerd. Het toestel heeft een premium design met een 5 inch AMOLED display. Zoals veel andere HTC smartphones beschikt ook de One A9 over de BoomSound technologie. De audio ervaring is nog verder verbeterde door de speciale audio versterker. Op het gebied van foto’s is ook niets te klagen. Er is een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie (OIS) met video opnamen in 1080p. Hiernaast is er nog een 5 megapixel frontcamera voor selfies.

Specificaties

De HTC One A9 heeft niet de allerbeste specificaties maar het voldoet aan alle moderne vereisten. Zo heeft de smartphone een Qualcomm Snapdragon 617 chipset dat wordt ondersteund door 2GB werkgeheugen (16GB opslagruimte). Er is een ook een 3GB werkgeheugen versie te koop (32GB opslagruimte). De batterij heeft een capaciteit van 2150 mAh. De specificaties zijn prima voor een mid-range toestel maar het kan niet meedraaien met de top van de smartphone markt.

De HTC One A9 is te koop in de kleuren opal silver, carbon gray en topaz gold. Het toestel is vanaf begin november verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *