Een nieuwe telefoon abonnement

Loopt uw huidige contract af of gaat u voor het eerst een mobiel abonnement afsluiten? Dan doet u er goed aan om de nodige informatie tot u te nemen. Op deze manier weet u waar u op moet letten en hierdoor weet u zeker dat u te allen tijde een goede beslissing maakt omtrent het afsluiten van een mobiel abonnement.

Maandelijks verbruik

Bij het afsluiten van een geschikt gsm abonnement moet u allereerst goed voor ogen hebben wat u ongeveer per maand gaat gebruiken. Gaat u data verbruiken en heeft u dit nooit eerder gedaan? Dan doet u er goed aan om eerst te beginnen met 500 tot 1000 MB per maand. Dit is zo’n beetje het meest gebruikte en zo kunt u zien of u er genoeg aan heeft.

Op het gebied van bellen kunt u ook uw gedrag wel enigszins achterhalen. Belt u veel, maar gaat u weinig gebruik maken van data? Sluit dan een abonnement af wat hierop aansluit, want anders is het zonde van de maandelijkse kosten die u maakt.

Vergelijken

Heeft u een beeld van de door u gemaakte belminuten en data voor ogen? Dan is het nu tijd om aanbieders met elkaar te vergelijken. U kunt gsm tarieven vergelijken, maar ook de service van bepaalde aanbieders. Wij raden u aan om een aantal aanbieders naast elkaar te leggen en hierin ook de kleinere aanbieders mee te nemen. Deze hebben over het algemeen veel stuntprijzen en dit kan dus financieel aantrekkelijk zijn! Staar u echter niet helemaal blind op prijzen, want wanneer deze te laag zijn kan er ook nog eens een addertje onder het gras zitten.

Type internet

Gaat u voor een abonnement met internet? Dan heeft u tegenwoordig de mogelijkheid om te kiezen tussen een 3G en een 4G netwerk. Het verschil tussen beide netwerken zit hem in de snelheid van het internet. Gebruikt u het internet uitsluitend voor het versturen van WhatsApp berichten of het nieuws bekijken? Dan heeft u genoeg aan 3G internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *