De Microsoft Lumia 535, de eerste telefoon van Microsoft met de naam Lumia!

Microsoft heeft haar telefoonlijn, de Lumia serie, verkocht aan Microsoft. Hiermee kun je als consument enorm tevreden zijn. Dit garandeert namelijk niet alleen het zeer overzichtelijke en gemakkelijke besturingssysteem van Windows, Windows 8.1, voor je telefoon, maar ook nog eens de betrouwbaarheid van Microsoft! Iedereen met een Microsoft Lumia kan zich gelukkig prijzen, maar de mensen met een Microsoft Lumia 535 hebben het helemaal goed voor elkaar. Deze mensen hebben namelijk een telefoon die niet alleen heel betrouwbaar is, één van de beste telefoons in zijn prijsklasse is, maar vooral qua prijs kwaliteit verhouding met kop en schouders overal boven uit steekt.

Wat zijn de voordelen van de Microsoft Lumia 535?
Als je de Microsoft Lumia 535 koopt, koop je een telefoon die direct gebruiksklaar is. Applicaties als Facebook en WhatsApp zijn al geïnstalleerd. Daarnaast maak je gebruik van Windows 8.1 waardoor alles gemakkelijk en overzichtelijk is. Dankzij de 5 MP camera, zowel voor als achter, kun je gemakkelijk foto’s maken en gebruik maken van Skype. Ook de foto’s die je maakt zien er goed uit. Op de telefoon zelf zit 8 GB geheugen, maar dit is gemakkelijk uit te breiden tot maximaal 128 GB. Ruimte genoeg voor al je foto’s, filmpjes, games en documenten!

Koop vandaag nog jouw Microsoft Lumia 535!
De Lumia 535 is een top telefoon, zeker in de prijsklasse onder de 200 euro. Tegenwoordig wil iedereen een smartphone maar niet iedereen wil er tientallen euro’s per maand voor neerleggen of een astronomisch bedrag in één keer. Je koopt de Lumia 535 al, los, voor 109 euro of zonder bijbetaling bij een abonnement van 12 euro! Koop een telefoon die alles kan wat alle andere telefoons ook kunnen, betaal alleen een stuk minder, koop de Microsoft Lumia 535 vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *