Bescherm je iPhone met een hoesje!

De hedendaagse smartphones zijn erg kwetsbaar, denk bijvoorbeeld aan het scherm van deze mobiele telefoons, de oplaadconnector of een luidspreker. Wanneer je de telefoon per ongeluk laat vallen zit er in de meeste gevallen al een scheur of kras op/in het scherm van de telefoon. Daarbij komt er steeds meer stof in de oplaadconnector van je mobiele telefoon, als je deze voortdurend in een broek- of jaszak bewaart. Des te meer stof er in de oplaadconnector komt, des te moeilijker wordt het om de telefoon op te laden. In de meeste gevallen kun je met een kapotte oplaadconnector terecht bij de producent van de smartphone. Dit geldt echter niet bij een barst of kras op/in het scherm!

Het scherm beschermen met een hoesje

Om ook het scherm van je iPhone te beschermen tegen beschadigingen, is het raadzaam om Apple accessoires aan te schaffen. Apple accessoires worden in verschillende vormen aangeboden, denk aan de zeer uiteenlopende modellen hoesjes, extra opladers, een hanger voor aan de telefoon en bijvoorbeeld een screenprotector. Hoesjes komen voor als hoesjes die de gehele telefoon afdekken en hoesjes die de telefoon alleen aan de achterzijde beschermen. In het laatste gevallen spreken we van een zogenaamde cover, die vaak van harder materiaal gemaakt zijn. Een cover beschermt het scherm van je iPhone vaak niet voldoende.

Een screenprotector voor je scherm

Met een screenprotector is het alsnog mogelijk om het scherm van je mobiele telefoon te beschermen tegen krassen en barsten. Screenprotectors kun je eenvoudig online bestellen en kosten vaak niet meer dan een paar euro. De screenprotector kun je met de meegeleverde accessoires op het scherm van de smartphone bevestigen. Het is niet altijd even makkelijk om dit zelf te doen, zeker niet als je handen erg trillen. Laat het in dat geval doen door iemand in een telefoonwinkel! Zij hebben hier veel ervaring mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *